2024/04/25 - Ketvirtadienis
No menu items!

KOK Turnyre Rygoje- Lietuvių pergalės

Privalai perskaityti

Rygoje (Latvija) šeštadienį praūžė kovinio sporto turnyras „KOK Mega Series“, kuriame pasirodė ir Lietuviai.

Pirmasis iš lietuvių į ringą žengė Kauno sporto klubo „FightersLand” auklėtinis, treneris Ignas Barysas, Deividas Žamba. Jis 60 kg. kategorijoje pagal KOK taisykles nugalėjo patyrusį priešininką iš Latvijos Aleksandr Zeleznekov 3-0.

Jokių klausimų apie savo pergalę nepaliko sporto klubo „Dainralfas” kovotojas Ignas Pauliukevičius. Savo pergalę šiame turnyre, prieš Latvį Raimondą Martinovskį, isškovojo nokautu jau pirmame raunde. Šis perspektyvus sportininkas turi didelius šansus tapti nauju veidu didžiosiose arenose, o treneris Dainius Daukšas teigia, jog artimiausiu metu būtent jis taps geriausiu Lietuvos sunkaus svorio kategorijos kikboksininku.

„K-1 Okamis Mažeikiai” sportininkas Modestas Juodpušis taip pat jau pirmame raunde nokautavo savo priešininką iš Latvijos Ilją Ivanovs.

Vytautas Pivnickis prieš Ricard Ozols. Šie kovotojai jau nepirmą kartą susitiko ringe, jų pirmoji kova įvyko dar 2022 metų Gruodžio 22-trą dieną Lietuvoje. Latvis po šios akistatos liko nepatenkintas teisėjų sprendimu todėl reikalavo revanšo. Pavykus susitarti dėl šios kovos Latvijoje Lietuvis vis tik įrodė savo pranašumą. Evaldo Petrausko auklėtinis, iš sporto klubo „Team Evaldas Petrauskas”, V. Pivnickas ir šį kartą šventė pergalę – 2-1 nugalėjo taškais.

Turnyre pasirodė ir Mantas Rimša bei Marius Marčiūnas, tačiau šį kartą nuo jų fortūna nusisuko.

Momentai iš turnyro:

spot_img
spot_img
Naujausios

Daugiau straipsnių

spot_img

Kategorija

Sekite mus:

spot_img