2024/05/08 - Trečiadienis
No menu items!

Ryanas Garcia apie pralaimėjimą Tank’ui: „Buvau arti atsikėlimo“

Privalai perskaityti

Ryanas Garcia tvirtina, kad buvo „arti“ atsitiesti ir tęsti kovą po to, kai šeštadienio vakarą septintajame raunde jį pargriovė Gervonta „Tank“ Davis.

Socialinėje žiniasklaidoje vyksta diskusija, kad Tankas Davisas būtų galėjęs baigti kovą pirmame ar antrame raunde, jei būtų norėjęs, bet jis žaidė su Ryanu, kaip katė žaidžia su žaisline pele. Gervonta žaidė su savo maistu, kol suvalgė jį septintajame raunde.

„Tikrai buvau arti to, kad atsikelčiau“, – sakė Ryanas Garcia per spaudos konferenciją po kovos.

„Aš turiu galvoje, aš neturiu pasiteisinimų. Aš tiesiog negalėjau atsikelti. Ši kova manęs per daug neatgrasys nuo svajonės. „

„Manau, kad jis galėjo šiek tiek daugiau panaudoti daugiau kombinacijų, bet manau, kad Gervonta yra puikus kovotojas. Manau, kad šį vakarą laimėjo geriausias žmogus, ir tai buvo Gervonta“, – televizijai „Fight Hub“ sakė Davidas Benavidezas.

„Jis yra viršūnė, jis yra bokso veidas“, – atsakė Benavidezas, „Jis yra puikus kovotojas. Noriu pamatyti, kaip jis kovoja su Haney.”

spot_img
spot_img
Naujausios

OŠF 2024 diskusija: kokios yra efektyviausios strategijos integruojant sportą į švietimo institucijas?

Gegužės 17-ąją Kauno sporto halėje vyks devintasis Olimpinio švietimo forumas (OŠF) tema „Bendras žingsnis į ateitį“. Pristatome vieną iš...

Daugiau straipsnių

spot_img

Kategorija

Sekite mus:

spot_img