2024/05/18 - Šeštadienis
No menu items!

Danielis Dubois paliko Oleksandą Usyką drebantį beveik keturioms minutėms

Privalai perskaityti

36 metų ukrainietis laimėjo keturis pirmuosius raundus, aplenkdamas 25 metų britą, o vėliau užsitikrino pergalę devintajame raunde.

Tačiau penktajame raunde įvyko kai kas neįtikėtino- Dubois trankė Usyk aplink diržo liniją, o šis griuvo ir negalėjo atsikelti net keturias minutes – teisėjas davė jam reikiamą laiką atsigauti, o ne skaičiavo.

Po ginčytino smūgio Usykas sunkiai atsikėlė nuo žemės. Dubois bandė užšokti ant ukrainiečio, nes pajuto jo silpnumą. Tačiau po trumpo varžovo spaudimo Usykas grįžo su visa galia ir užbaigė raundą kaip agresorius. Galiausiai jis baigė kovą kai devintajame raunde, smogė Dubois dešine ranka nusiųsdamas jį į nokautą.

Tačiau prieštaringai vertinamas penktojo raundo smūgis buvo pagrindinis pokalbio taškas. Reaguodamas į smūgį, vienas žmogus pasakė: „Bjauriai žemas smūgis…“

Pasaulio čempionas Carlas Framptonas sakė: „Tai nebuvo mažas smūgis. Dabar Danielis Dubois turėtų tapti pasaulio čempionu.”

spot_img
spot_img
Naujausios

Vilniuje – pirmasis elitinis plaukimo renginys Baltijos šalyse

Daugiau nei 800 dalyvių iš 36 valstybių, Lietuvos plaukimo pergales simbolizuojantis talismanas ir didžiulė nauda šaliai. Šiuos dalykus ketvirtadienį...

Daugiau straipsnių

spot_img

Kategorija

Sekite mus:

spot_img