2024/05/19 - Sekmadienis
No menu items!

IBF Pusvidutinio Svorio Kategorijos Čempionas: Jaronas „Boots“ Ennis

Privalai perskaityti

Neseniai atnaujintame Tarptautinės Bokso Federacijos (IBF) reitinge įvyko svarbūs pasikeitimai svorio kategorijose. Buvęs laikinasis čempionas Jaronas „Boots“ Ennis paskelbtas naujuoju IBF pusvidutinio svorio kategorijos čempionu.

Tuo tarpu, garsusis boksininkas Terence Crawford (T.Crawford) liepos mėnesį įspūdingai nugalėjo Errolą Spence‘ą Jaunesnįjį. Ši pergalė leido Crawfordui suvienyti visus keturis pagrindinius čempiono diržus – WBO, IBF, WBA ir WBC. Tačiau po šios pergalės, IBF nurodė Crawfordui ginti titulą prieš J.Ennisą. Vis dėlto, Crawfordas pagal sutartį yra skolingas E.Spence‘ui neatidėliotiną revanšą, o IBF nepripažįsta šių revanšo sąlygų kaip privalomų įsipareigojimų išimčių.

Kol kas nėra paskelbta oficiali T.Crawfordo ir E.Spence‘o atsakomosios dvikovos data, nors ESPN šaltiniai teigia, kad dvikova gali įvykti 2024 m. vasarį.

Įdomu tai, kad vasarį taip pat planuojama sunkiasvorių čempiono titulų kova tarp Tysono Fury ir Oleksandro Usyko. Tačiau ir ši dvikova susiduria su panašiomis problemomis dėl titulų: IBF informavo abi šalis, kad nugalėtojas turės susikauti su Filipu Hrgovičiumi, kitaip praras nugalėtojo titulą. Be to, Fury ir Usyko sutartyje taip pat numatyta revanšo sąlyga.

spot_img
spot_img
Naujausios

Daugiau straipsnių

spot_img

Kategorija

Sekite mus:

spot_img