2024/05/08 - Trečiadienis
No menu items!

G.Virbauskas antrose rungtynėse iš eilės pagerino rezultatyvumo rekordą

Privalai perskaityti

Rankinis.lt apžvelgia kaip sekasi užsienio klubuose rungtyniaujantiems Lietuvos rankininkams: Rumunijos čempionate jau antrą turą iš eilės rezultatyviausias rungtynes sužaidė Gabrielius Virbauskas, Prancūzijos lygoje antrą pergalę paeiliui iškovojo Gerdas Babarskas, Vokietijos antrojoje lygoje lietuvių komandoms sekėsi skirtingai, vietos Šveicarijos čempionate nepavyko išsaugoti Luko Simėno komandai.

RUMUNIJA

Rumunijos čempionate antras rungtynes iš eilės asmeninį rezultatyvumo rekordą pagerino Gabrielius Virbauskas. „Bacau“ komandai atstovaujantis lietuvis pelnė net 11 įvarčių ir buvo rezultatyviausias rungtynių žaidėjas. Praėjusiame ture G. Virbauskas pelnė 9 įvarčius. G. Virbausko vedami „Bacau“ rankininkai namuose 27:25 įveikė „Focsani“ ekipą ir turnyrinėje lentelėje pakilo į septintą vietą.

Į aštuntą poziciją nukrito „Buzau“ komanda su Aidenu Malašinsku. Jau ketverių rungtynių iš eilės negalintys laimėti „Buzau“ rankininkai savo aikštelėje 33:37 pralaimėjo „Potaissa Turda“ septynetui. A. Malašinskas pelnė 5 įvarčius ir savo komandoje buvo antras pagal rezultatyvumą.

Per 24 turus 116 įvarčių pelnęs A. Malašinskas tarp rezultatyviausių Rumunijos čempionato rankininkų užima 12 vietą.

PRANCŪZIJA

Prancūzijos čempionate antrą pergalę iš eilės iškovojo „Aix“ komanda su Gerdu Babarsku. „Aix“ rankininkai svečiuose minimaliu skirtumu 32:31 įveikė „Chartres“ ekipą. Į aštuntą vietą pakilęs „Aix“ minimalia persvara laimėjo ir praėjusiame ture.

G. Babarskas įvarčiais nepasižymėjo, o gynyboje sustabdė tris varžovų atakas bei blokavo du varžovų metimus.

VOKIETIJA

Vokietijos antrojoje lygoje nutrūko trijų iš eilės „N-Lubbecke“ komandos su Benu Petreikiu pergalių serija. „N-Lubbecke“ susitikimą namuose su „Dessau“ baigė lygiosiomis 26:26. B. Petreikis nepasižymėjo. „N-Lubbecke“ užima penktą vietą.

Į septintą vietą nukrito Dresdeno „Elbflorenz“ komanda su Mindaugu Dumčiumi. Po įspūdingos net septynių pergalių serijos, „Elbflorenz“ patyrė antrą pralaimėjimą iš eilės.

Lietuvio komanda namuose minimaliu skirtumu 28:29 nusileido vienam lygos lyderiui „Bietigheim“ klubui. M. Dumčius pelnė 3 įvarčius.

ŠVEICARIJA

Šveicarijos čempionato naujokui Ženevos „Chenois“ klubui su Luku Simėnu nepavyko išsaugoti vietos aukščiausiame divizione. „Chenois“ rankininkai namuose minimaliu skirtumu 31:32 nusileido „Kreuzlingen“ ekipai ir išlikimo rungtynių seriją pralaimėjo 1:3. Paskutinėse sezono rungtynėse L. Simėnas pelnė 6 įvarčius ir savo komandoje buvo rezultatyviausias.

Šį sezoną „Chenois“ gretas papildęs L. Simėnas per 28 rungtynes pelnė 80 įvarčių.

AUSTRIJA

Austrijos taurės turnyre nugalėtojo titulo nepavyko apginti Hardo „Alpla“ komandai ir Karoliui Antanavičiui. Pusfinalyje „Alpla“ rankininkai 31:33 pralaimėjo „Tirol“ klubui. K. Antanavičius įvarčių nepelnė.

Austrijos čempionato reguliariojo sezono nugalėtoja tapusi „Alpla“ balandžio 26 d. pradės atkrintamąsias varžybas su „Ferlach“ ekipa.

rankinis.lt naujiena

spot_img
spot_img
Naujausios

Daugiau straipsnių

spot_img

Kategorija

Sekite mus:

spot_img