2024/05/08 - Trečiadienis
No menu items!

Aivaras Mikutis – tarp sidabrinių, o Skaistė Mikašauskaitė – tarp bronzinių žvaigždžių

Privalai perskaityti

Lietuvos sporto federacijų sąjungos (LSFS) kartu su LRT surengtuose geriausių 2023 m. Lietuvos jaunųjų sportininkių ir sportininkų rinkimuose „100 sporto žvaigždžių“ Aivaras Mikutis pateko tarp sidabrinių, o Skaistė Mikašauskaitė – tarp bronzinių sporto žvaigždžių.

A. Mikutis (treneriai – Kęstutis Česaitis ir Viktoras Biga) – Europos dviračių plento čempionato jaunimo (iki 23 m.) asmenininėse lenktynėse laikui iškovojo 5-ą vietą, tapo Lietuvos asmeninių lenktynių laikui čempionu, mažosiomis „Giro d’Italia“ lenktynėmis vadinamų „Giro Next Gen“ lenktynių etape tarp 175 dalyvių buvo 3-ias.

S. Mikašauskaitė (treneriai – K. Česaitis ir V. Biga) – Lietuvos dviračių plento jaunių asmeninių lenktynių laikui ir grupinių lenktynių čempionė, pasaulio ir Europos čempionatų jaunių asmeninėse lenktynėse laikui užėmė 19-as vietas, o moterų lenktynėse „Ladies Tour of Estonia“ finišavo 25-a.

LDSF prezidentas Darius Levickis ir Skaistė Mikašauskaitė.

Trečius metus iš eilės sporto mėgėjai buvo kviečiami balsuoti už jaunučių, jaunių ir jaunimo grupių sportininkus. Po visuomenės ir komisijos balsavimų paskelbtas geriausių 2023 m. jaunųjų sportininkų auksinis 10-ukas, sidabrinis 30-ukas ir bronzinis 60-ukas.

Visuomenės balsai sudarė trečdalį galutinio balsavimo, o likusią dalį – „100 sporto žvaigždžių“ rinkimų komisijos balsai.

LRT: https://www.lrt.lt/naujienos/tavo-lrt/15/2258187/100-sporto-zvaigzdziu-skelbiamas-geriausiu-2023-m-jaunuju-sportininku-sarasas

Informacijos autorius – Tomas Gaubys (LDSF)

Foto: Remi De Mey ir Tomas Gaubys

spot_img
spot_img
Naujausios

Daugiau straipsnių

spot_img

Kategorija

Sekite mus:

spot_img