2024/05/19 - Sekmadienis
No menu items!

Britų F1 ikona siekia rekordinio aštuntojo pasaulio čempiono titulo

Privalai perskaityti

Lewiso Hamiltono pozityvumas apie savo patobulintą automobilį yra „geras ženklas“, sako F1 legenda Damonas Hillas.

F1 ikonos pademonstravo geriausią savo automobilio pasirodymą Ispanijos „Grand Prix“ lenktynėse – ant prizininkų pakylos finišavo ir Hamiltonas, ir George’as Russellas.

38-erių Hamiltonas finišavo antras už Maxo Verstappeno.

Septynis kartus pasaulio čempionas atskleidė, kad automobilis su kuriuo lenktyniavo dabar yra geriausias kokį turėjo savo rankose per 15 mėnesių.

F1 legenda Damonas Hillas sakė: „Tai geras ženklas“, kad Hamiltonas vėl teigiamai vertina savo automobilį po viešos kritikos „Mercedes“ komandai šį sezoną. „Išgirsti Lewisą sakant” Man patinka vairuoti automobilį „. Tai geras ženklas. Jie nuėjo ir padarė tai, ko jis prašė. Lenktynėse „Mercedes“ parodė, kad trasoje gali įveikti „Aston Martin“ ir „Ferrari“ keliamą grėsmę. Manau, kad „Mercedes“ tikrai turi vilčių “.

Atnaujintas automobilio dizainas gali padėti jiems suteikti labai reikalingą postūmį pergalės pavidalu. Tiek Hamiltonas, tiek komandos draugas Russellas sugebėjo atlaikyti Sergio Perezą, kuris startavo 11-oje vietoje. Varžovai „Ferrari“ ir toliau kovojo dėl tempo, o „Aston Martin“ nebuvo tokia konkurencinga kaip kitose šio sezono trasose.

Taip atsitiko, kai Hamiltonas nebandė slėpti savo nepasitenkinimo dėl to, kad praėjusiame sezone nebuvo pasiekta pažangos. Kovo mėnesį kalbėdamas su BBC „Checkered Flag“ podcast’u, jis sakė: „Praėjusiais metais pasakiau jiems su automobiliu susijusias problemas. Aš per savo gyvenimą vairavau daug automobilių, todėl žinau, ko reikia automobiliui, žinau, ko nereikia.

Pilnas F1 2023 lenktynių kalendorius – išsami informacija apie kiekvieną šių metų Grand Prix

„Mercedes“ komandos vadovas Toto Wolffas užtikrintai tvirtino, kad jis ir toliau vadovaus komandai, kol Hamiltonas įgis istorinį aštuntąjį čempiono titulą.

Kitą savaitę birželio 18 d. vyksiančiame Kanados GP jis vėl sieks užlipti ant prizininkų pakylos.

spot_img
spot_img
Naujausios

Daugiau straipsnių

spot_img

Kategorija

Sekite mus:

spot_img