2024/05/09 - Ketvirtadienis
No menu items!

Rokas Baciuška triumfuoja Portugalijos ralyje

Privalai perskaityti

Sekmadienį, balandžio 7 dieną, Grandoloje pasibaigė Portugalijos ralis, kuris dalyviams suteikė nepakartojamą patirtį ir europietišką Dakaro versijos pojūtį. Ralis, vykęs nuo balandžio 2 iki 7 dienos, išbandė dalyvius su „BP Ultimate Rally-Raid Portugal“ trasomis, kurios net patyrusius ralio-reidų sportininkus nustebino purvo kiekiu, pelkėmis, ir siaurais keliukais tarp medžių.

„Challenger“ bagių klasėje varžęsis Rokas Baciuška kartu su šturmanu Oriolu Vidaliu Montijano paskutinį greičio ruožą įveikė per 53 minutes ir 45 sekundes, finišuodami vienuolikti. Nepaisant to, bendroje įskaitoje jie išlaikė lyderių pozicijas, o Pasaulio čempionato lentelėje atsirado ženklus atotrūkis nuo kitų ekipažų.

R. Baciuška, pasiekęs pergalę aukštesnėje bagių klasėje, neslėpė džiaugsmo ir dėkojo už palaikymą: „Smulkios techninės kliūtys nesutrukdė pasiekti pergalės. Labai smagu, kad mūsų bagiukas ir mes patys atlaikėme išbandymus. Dėkoju visai komandai, šeimai, rėmėjams ir fanams, kurie buvo šalia mūsų šitame nelengvame lenktynių kelyje“.

Lenktynininkas taip pat pasidalino savo įspūdžiais apie varžybas, pabrėždamas išskirtinę atmosferą ir didelį vietinių gyventojų susidomėjimą: „Buvo įdomūs ir smagūs greičio ruožai, o vietinių žiūrovų palaikymas skatino mus spausti dar labiau gazo pedalą. Atmosfera čia buvo tikrai išskirtinė, tokio susidomėjimo varžybomis nejautėme nei Dakare, nei Abu Dabyje“.

Portugalijos ralio paskutinę dieną dalyviams teko įveikti 150 kilometrų.

spot_img
spot_img
Naujausios

Daugiau straipsnių

spot_img

Kategorija

Sekite mus:

spot_img