2024/05/08 - Trečiadienis
No menu items!

Ar „Red Bull” Saudo Arabijoje dominuos vėl ?

Privalai perskaityti

Šią savaitę Džedos mieste, Saudo Arabijoje, įvyks antrasis 2024 metų „Formulės 1“ pasaulio čempionato etapas, kur „Ferrari” ir „Mercedes” komandos žada rimtą konkurenciją dominuojančiai „Red Bull” ekipai. Džeda pasižymi greičiausia gatvių trasa „Formulėje 1”, kurioje pilotai vidutiniškai pasiekia 250 km/h greitį, o pernai fiksuotas maksimalus greitis siekė 335 km/h.

Sezono atidarymas Bahreine jau parodė, kad „Red Bull” komanda su Maxu Verstappenu priešakyje yra pasirengusi ginti čempiono titulą, tačiau „Ferrari” ir „Mercedes” lenktynininkai yra pasiryžę kovoti. Pernai Džedoje laimėjo „Red Bull” pilotas Sergio Perezas, o Verstappenas finišavo antras. Tuo tarpu „Mercedes” veteranas Lewisas Hamiltonas, septyniskart „Formulės 1” čempionas, tikisi pagerinti savo rezultatus po septintos vietos Bahreine.

Lenktynininkai turės įveikti 50 ratų po 6,174 kilometro, sudarant iš viso 308,450 km distanciją. Džedos gatvių trasa išlieka viena iš didžiausių iššūkių pilotams dėl jos greičio ir techninių ypatybių.

Pirmosios dvi treniruotės įvyks ketvirtadienį, trečioji treniruotė ir kvalifikacija – penktadienį, o pagrindinės lenktynės numatytos šeštadienį. Visas „Formulės 1” veiksmas bus transliuojamas per naujos kartos televiziją „Go3”, suteikiant žiūrovams galimybę stebėti aštrias kovas ant trasos.

spot_img
spot_img
Naujausios

Palangoje – pirmasis L. Jasiūnaitės sezono startas ir tolimas T. Vasiliausko metimas

Šeštadienį Palangoje prasidėjo Lietuvos ilgų metimų čempionatas, o dalyviai varžėsi ieties ir kūjo metimo rungtyse. Šiose varžybose olimpinį sezoną...

Daugiau straipsnių

spot_img

Kategorija

Sekite mus:

spot_img